Docentencollectief: Samenwerking ten behoeve van:

  • Graadexamens
  • Projectweken
  • Leerlingenconcerten
  • Docentenconcerten
  • Aanvullend muziekonderwijs op basisscholen

Graadexamens: Na een periode van hard werken en studeren ben je weer op een hoger niveau aangekomen. De kroon op al je inspanningen is dan natuurlijk een diploma met mooie puntenlijst. Ben je klaar voor weer een hoger niveau dan bestaat de mogelijkheid om een graadexamen af te leggen. Het kan en mag, maar moet niet. 

Projectweken: vinden regelmatig in groepsverband plaats in de Morvan in Frankrijk. De leerlingen zijn dan een hele week intern en samen met muziek bezig. De leerlingen wonen de pianolessen van elkaar bij en werken gezamenlijk aan een afsluitend voorspeelprogramma.  

Leerlingenconcerten: Vinden jaarlijks plaats. Iedere leerling krijgt de kans om op te treden voor familie en of vrienden.

Docentenconcerten: Natuurlijk vinden pianodocenten het ook wel eens leuk om samen op te treden. Al dan niet met een enkele verder gevorderde leerling. 

Muziekonderwijs op basisscholen: Basisscholen zijn een prettige omgeving voor een pianodocente om les te geven. Antoinette geeft samen met andere docenten na schooltijd privé muziekonderwijs en dan met name pianolessen op basisschool het Palet in Hapert.